Baskan Çolakbayrakdar'a Mobil Firin Tesekkürü

Kocasinan Belediyesi, ‘kardes belediye’ Türkoglu’nda bir yandan temizlik ve enkaz kaldirma çalismalari sürdürürken, bir yandan da her gün 3 ögün sicak yemek ve mobil firin ile 16 bin sicak ekmek dagitiyor. Vatandaslara ekmekleri dagitan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, deprem bölgelerinde örnek ve gönüllere dokunan çalismalara imza attiklarini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar'a Mobil Firin Tesekkürü
Kardes Belediye olan Kahramanmaras’in Türkoglu ilçesini ziyaret edip, depremzedelerin büyük teveccühünü kazanan Kocasinan Belediyesi’nin mobil asevi ile mobil firinini kontrol eden Baskan Çolakbayrakdar, özellikle çocuklarla yakindan ilgilenip, onlara çesitli hediyeler verdi. Depremin yaralarini sarmak için destek olan ve imkani ne var ise onu paylasan Kayserili is adamlarina tesekkür eden Baskan Çolakbayrakdar, afet bölgelerine ve kardes belediye Kahramanmaras Türkoglu için tüm imkanlarin seferber edildigini vurguladi.

Kayserililerin yardimlasma duygusunun çok güçlü olduguna dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Kardes belediye Kahramanmaras Türkoglu’ndayiz. Türkoglu ilçesine kurmus oldugumuz mobil firinimizla sicak ekmek üreterek, buradaki depremzede kardeslerimize hizmet veriyoruz. Yaptigimiz hizmetin isabetli ve olmasi gereken hizmetin oldugunu gördük. Bu noktada mobil firinin kurulmasinda emegi geçen hayirsever kardeslerimize tesekkür ediyorum. Çünkü, bu firinin kurulmasinda Kayseri’deki is insanlarimizin emekleri, gayretleri ve destekleri var. Hayirseverlerimizin gerek un gerek diger malzemelerin tedariki konusunda destekleri devam ediyor. Mobil firinimizin yanindaki mobil asevimizde de Kayserili is adamlarimizin destekleriyle depremzede kardeslerimize 3 ögün sicak yemek veriyoruz. Kayseri, yine üzerine düseni fazlasiyla yapmistir ve yapmaya da devam ediyor. Burada yapilan hizmetlere yönelik depremzede kardeslerimiz dualar ederek, tesekkürlerini ve memnuniyetlerini gösteriyorlar. Yeri geldigi zaman imkani ne var ise onu paylasmasini bilen ve destek veren Kayserili hemsehrilerime sükranlarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin her zaman yanlarinda oldugunu ve son yaralar sarilana kadar deprem bölgelerinde çalismalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Mobil firindan sicak çikan ekmekleri dagitan Baskan Çolakbayrakdar’a dualar eden Türkoglu’ndaki vatandaslar ise ekmegin çok lezzetli oldugunu dile getirerek, “Allah razi olsun. Devletimiz ve milletimiz sayesinde her türlü imkanlara sahibiz. Kayseri Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, buraya çok büyük hizmet yapti ve yapiyor. Binlerce kez razi olsun. Rabbim, hayirlarini kabul etsin. Barinacak çadirlarimiz var. Özellikle 3 ögün yemek ile ekmek ihtiyacimizi buradan karsiliyoruz. Bugünümüze çok sükür” diye konustu.

Kaynak: İHA