40 Günlük Bebek Annesi, Çikan Yanginda Yasamini Yitirdi

Izmir’in Buca ilçesinde 40 günlük anne oldugu ögrenilen 19 yasindaki kadin, evinde çikan yanginda mahsur kalarak hayatini kaybetti. Yanginin elektrik sobasindan çiktigi öne sürülürken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.

40 Günlük Bebek Annesi, Çikan Yanginda Yasamini Yitirdi
Yangin, 10 Mart Cuma günü saat 18.30 siralarinda Göksu Mahallesi 684/12 sokaktaki bir apartmanin giris katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 40 günlük kiz çocugu annesi Nazli Göl (19), çocugu ve dini nikahli esi B.K. ile evinde bulundugu esnada bir anda alevler daireyi sardi. B.K., bebegi kucagina alip kendisini disari çikartirken, daha sonra Nazli Göl’ü de almak için içeri girmek istedi. Alevlerin geçit vermemesi üzerine B.K. eve giremezken, ihbar üzerine bölgeye çok sayida itfaiye, saglik ve polis ekibi sevk edildi. Itfaiye ekipleri alevleri kisa sürede kontrol altina alirken, saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede, elektrik sobasindan çiktigi öne sürülen yangin esnasinda evde mahsur kalan Nazli Göl’ün hayatini kaybettigi belirlendi.

40 günlük bir kiz çocugu annesi oldugu ögrenilen Göl’ün ölümü yakinlarini yasa bogarken, yapilan incelemenin ardindan talihsiz genç kadinin cenazesi Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA