Salihli'de 'Hos Geldin Bebek' Projesi Yüzleri Güldürüyor

Manisa’nin Salihli Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayisi ile baslattigi ‘Hos geldin bebek’ projesi annelerin yüzlerini güldürüyor.

Salihli'de 'Hos Geldin Bebek' Projesi Yüzleri Güldürüyor
Salihli Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçede yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevincine ortak olmak amaciyla ‘Hos Geldin Bebek’ ziyaretlerini sürdürüyor. Ilçede yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret eden Belediye Sosyal Yardim Isleri ekibi, bebeklerin ihtiyaçlarini karsilamaya yönelik içerisinde biberon, bebek sampuani, önlük, anne emzirme önlügü, banyo seti, battaniye ve bebek bezi malzemelerinin bulundugu özel olarak hazirlanmis çantalari annelere hediye ederek yüzleri güldürüyor.

Öte yandan Belediye Sosyal Yardim Isleri ekibi, yürüme zorlugu çeken vatandaslara tekerlekli sandalye hediye ederek ailelerin mutluluguna ortak oldu.

Salihli’de birçok alanda sosyal belediyecilik uygulamalarina islerlik kazandirdiklarini ifade eden Belediye Baskani Zeki Kayda, yeni hayata geçirdikleri ‘Hos Geldin Bebek’ projesi ile çiçegi burnunda anne ve babalara destek olmak istediklerini söyledi.

Sosyal projeler ile ailelerin mutluluklarina ortak olduklarini vurgulayan Baskan Kayda, “Küçük ya da büyük demeden tüm hemsehrilerimizin yaninda olmaya çalisiyoruz. Ilçemizde dogan her bebek bizler için çok kiymetli. Güzel sehrimizde hayata merhaba diyen bebeklerimizi ziyaret ederek onlarin ihtiyaçlarini karsilamaya yönelik bebek setleri hediye ediyoruz. Mutlu aileler mutlu bireyler yetistirirler. Biz de bu mutluluga ortak oluyoruz. Iyi günde, kötü günde vatandaslarimizin yanindayiz” dedi.

Kaynak: İHA