Otomobiliyle Köpegi Ezdi, Arkasina Bakmadan Uzaklasti

Sinop’ta otomobiliyle ara sokaktan geçen bir sürücünün yol ortasindaki köpegi ezme ani güvenlik kamerasina yansidi. Köpegin üzerinden geçen sürücü, umursamadan yoluna devam etti.

Otomobiliyle Köpegi Ezdi, Arkasina Bakmadan Uzaklasti
Olay, 9 Mart günü 08.30 siralarinda Meydankapi Mahallesi Ulu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 sokak köpegi mahallenin ortasinda bulundugu sirada otomobiliyle sokaktan geçen sürücü, köpeklerden birini ezerek arkasina bile bakmadan devam etti. Aci içinde kivranan ve arka bacaklarindan topallayan köpegi mahalleliler veterinere götürdü. Köpegin vücudunda kiriklar oldugu, ilk anda iç kanama geçirdigi ve durumunun halen kritik oldugu ögrenildi.

Mahalle sakinlerinden Seref Karatas, kendisinin her gün mahallede yasayan hayvanlari besledigini ve bu duruma çok üzüldügünü belirterek, “Sabah ise gidecektim, evde üzerimi giyinirken disarda bagrisma hissettim. Apar topar disari çiktim. Araba ezip geçmis durmamis, zaten onu görünce bir anda dondum. Kucagima alip veterinere götürdüm. Hemen baktilar, iç kanama geçirdigini söylediler. Benim kucagimda giderken agzindan kan akmaya baslamisti. Durumu su anda iyi degil aslinda, insallah kurtulur” diye konustu.

Tek istediginin adaletin yerini bulmasi oldugunu söyleyen Karatas, “O köpegin cani yandigi gibi onun da cani yansin. Bu tarz insanlarin cezasiz kalmamasini istiyorum baska bir beklentim yok. Bu hayvanlarin bizler gibi özgürce yasamasini, sokakta rahat sekilde dolasmasini istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA