Denizli'de Açilan Köy Yasam Merkezleri Köylerin Kalbi Oldu

Denizli’de güçlendirme çalismalari tamamlanan okullarda inceleme yapan Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, köy yasam merkezlerinin faaliyete geçtigi köylerde köyün kalbi haline geldigini belirtti.

Denizli'de Açilan Köy Yasam Merkezleri Köylerin Kalbi Oldu


Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici ilçe ziyaretleri çerçevesinde Kale ilçesinde bulunan okul ve egitim kurumlarini ziyaret etti. Kale ilçe ziyaretinde Müdür Ekici’nin ilk duragi Kale Ilçe Milli Egitim Müdürlügü oldu. Burada Kale Ilçe Milli Egitim Müdürü Nurettin Tikim ve müdürlük personeli ile bir araya gelen Müdür Ekici, ilçenin egitim ögretim çalismalari hakkinda bilgi alarak, çalismalarindan dolayi tesekkür etti. Güçlendirme çalismalari tamamlanarak egitim-ögretime baslayan Kale Ortaokuluna giden Müdür Ekici, burada ögrenci ve ögretmenlerle bir araya geldi. Kale ilçesinde egitim kurumlarin alt yapi ve fiziki çalismalarinin devam ettigini belirten Müdür Ekici, Kale Ortaokulunun yapilan çalismalar içerisinde önemli bir yere sahip oldugunu belirtti.



“Köylerimizdeki okul binalarimizi köy yasam merkezlerine dönüstürdük”

Kale Koçarbogazi Köy Yasam Merkezi ve Anaokulu ile Kayabasi Köy Yasam Merkezi ve Kayabasi Ilkokulunu da ziyaret eden, burada köylüler ve ögrencilerle bir araya gelen Müdür Ekici, “Köylerimizdeki okul binalarimizi Bakanimiz ve Valimizin destekleri ile köy yasam merkezlerine dönüstürdük. Okullarimiz köy yasam merkezlerimizle ögrencilerimizin yani sira köy halkinin da hizmetine sunuldu. Köylerdeki vatandaslarimizin istek ve ilgilileri istikametinde kurslar açiyoruz. Anneler bildigi zaman toplumun her kesimi biliyor ve ögreniyor. Anne bir yetenek ve bir beceri kazandiginda; çocuguna, esine ve mahallesine yansiyor. Böylelikle domino etkisi yaparak genele yayiliyor. Köylerimizde bu güzellige vesile olan herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA