Baskan Günel Açiklamasi 'Yapilamaz Denileni 4 Yilda Yaptik'

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Kusadasi Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Hüsnü Öten ile minibüs, taksi ve nakliye duraklarinin temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantida sorun, talep ve önerileri dinleyen Baskan Ömer Günel, “Kusadasi’nda vitesi altiya takarak yapilamaz denenlerin büyük kismini 4 yilda yaptik” dedi.

Baskan Günel Açiklamasi 'Yapilamaz Denileni 4 Yilda Yaptik'


Kusadasi’nda göreve geldigi günden bu yana kentin degisimi ve gelisimi için çalisan Belediye Baskani Ömer Günel, mümkün olan her firsatta esnafin sorunlarini dinliyor. Baskan Günel, Kusadasi Belediyesi’nin Yeni Hizmet Binasi’nda Kusadasi Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Hüsnü Öten ile minibüs, taksi ve nakliye duraklarinin temsilcileriyle bulustu. Yaklasik 2 saat süren toplantida söz alan esnaf ve temsilciler Baskan Ömer Günel’e yaklasan turizm sezonu öncesi talep ve önerilerini iletti. Baskan Ömer Günel ise basta Kusadasi Belediyesi Eski Hizmet Binasi’nin bulundugu alanda yasama geçirilecek olan ‘Kent Meydani’ projesi ile Kusadasi’nda bugüne kadar gerçeklestirdikleri altyapi ve üst yapi yatirimlari hakkinda bilgi verdi.

‘Degisimin meyvelerini biz de aliyoruz’

Toplantida konusan Kusadasi Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Hüsnü Öten, Baskan Ömer Günel’in kendileriyle her zaman çok yakindan ilgilendigini söyledi.

Baskan Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardindan Kusadasi’nda büyük bir degisimin yasandigini belirten Öten, “Kusadasi Türkiye’nin en önemli turizm kentlerinden birisi. Baskanimizin gerçeklestirdigi yatirimlar sayesinde Kusadasi’na artik daha çok yerli ve yabanci turist geliyor. Degisimin meyvelerini biz de aliyoruz. Ayrica yollarimiz artik daha konforlu. Bütün sorunlarimiza da yetki ve imkanlari dahilinde çözüm buluyor. Esnaf arkadaslarim adina Baskanimiz Ömer Günel’e çok tesekkür ederim” dedi.



‘Kusadasi için yorulmadan çalisiyoruz’

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel ise göreve geldikleri ilk andan itibaren Kusadasi’nin eksiklerini tespit ederek hemen harekete geçtiklerini belirterek, “Kusadasi’nda vitesi 6’ya takarak yapilamaz denenlerin büyük kismini 4 yilda yaptik. Kentimize son 25 yilda yapilan yatirimi 4 yil gibi kisa bir sürede gerçeklestirdik. Kusadasi’na 1 milyon 500 bin metrekare yeni yol kazandirdik. Türkmen, Ikiçesmelik, Davutlar ve Eski Kusadasi olarak adlandirilan bölge gibi birçok mahallemizin alt ve üst yapisini yeniledik. Turistik çarsilarimizi modern bir hale getirdik” diye konustu.



‘Göreve yeniden talibim’

Bir sonraki seçim döneminde tekrar göreve talip oldugunu ifade eden Baskan Günel, “Kusadasi’ni eski isiltili günlerine geri döndürmek için yorulmadan çalisiyoruz. Büyük ve önemli projelerimiz var. Turizm kentleri sahip olduklari meydanlarla ön plana çikar. Bizim de su an Kent Meydani projemiz hizla ilerliyor. Bittiginde Kusadasi’nin vizyonunu degistirecek. Benim de soför esnafindan bazi isteklerim var. Lütfen minibüs ve taksilerini temiz tutsunlar. Kilik ve kiyafet konusuna da özen göstersinler. Minibüsler, duraklari disinda yolcu alip indirmesinler. Eger is birligi içerisinde olursak Kusadasi kazanir. Ayrica Kusadasi’nda trafik sorununu ortadan kaldiran tek yön uygulamasi da genisleyerek devam edecek” diye konustu.



Öte yandan Kusadasi Soförler ve Otomobilciler Odasi, Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremlerin ardindan, afetzedeler için baslattigi yardim kampanyasinda kentteki minibüs, taksi ve nakliye duraklarinin katkilariyla topladigi yorganlari, bölgeye ulastirilmasi için Kusadasi Belediyesi’nin Yeni Hizmet Binasi’nda bulunan yardim toplama merkezine teslim etti.
Kaynak: İHA