Baskan Büyükkiliç, Erdogan Ile Elbistan'da Bir Araya Geldi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, incelemelerde bulunmak üzere ikinci depremin merkez üssü Kahramanmaras’in Elbistan ilçesine gelen Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i karsiladi, Elbistan’da yapilan çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Baskan Büyükkiliç, Erdogan Ile Elbistan'da Bir Araya Geldi
Kayseri Büyüksehir Belediyesi, depremin etkilerini azaltmak ve gerçeklesen hasari en aza indirgemek için özverili girisimlerini ve olaganüstü gayretlerini sürdürürken, Baskan Büyükkiliç da ikinci depremin merkez üssü Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde yaralari sarmaya devam ediyor. Cumhurbaskani Erdogan’i Elbistan’da karsilayan Baskan Büyükkiliç, bölgede yapilan çalismalar ile ilgili Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a bilgiler verdi. Cumhurbaskani Erdogan, Baskan Büyükkiliç’a ve Kayserililere deprem bölgesine ilk günden itibaren destek verdiklerinden dolayi tesekkür ederken, zorluklari birlik, beraberlik olmanin verdigi güçle, hep birlikte atlatacaklarini ifade etti.

Baskan Büyükkiliç da ikinci depremin merkez üssü Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde hayati normale döndürmek için çalismalarinin gece gündüz demeden sürdügünü belirterek, “Cumhurbaskanimizin önderliginde, depremin yaralarini sarmaya, acilarimizi bir nebze de olsa dindirmeye gayret gösteriyoruz. Depremzede vatandaslarimizi ne acilarinda ne de yasamlarini yeniden düzene koyma gayretinde yalniz birakmiyor, tüm ekibimizle çalismalara devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA