Sahra hastanesi yaraları sarmaya başladı! İçerisinde ameliyathane, laboratuvar dahil her şey bulunuyor
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası hem Milli Savunma Bakanlığı hem de Sağlık Bakanlığı tarafından kent merkezindeki Şehir Hastanesi bahçesine Sahra Hastanesi kuruldu. İçerisinde röntgen cihazından, ameliyathanesine hatta laboratuvarına kadar her türlü imkan bulunan hastane yaraları sarmaya başladı.


Hastaneler tüm hazırlıklarını hızlı bir şekilde tamamladı.

YARALAR SARILMAYA BAŞLANDI
İçerisinde röntgen cihazından ameliyathanesine hatta laboravutarına kadar her şeyi düşünülen sahra hastanelerinde yaralar sarılmaya başlandı.
Deprem nedeniyle yaralanan veya farklı bir rahatsızları bulunan vatandaşlar sahra hastanesine gelip, muayenesini ve tedavisini olmaya başladı.
Hastane, kentteki diğer hastanelerin de yükünü hafifletecek. İsrail'den gelen görevlilerin de kentte sahra hastanesi kuracağı öğrenildi.

GÜNÜN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI