AK Partili Kaya Açiklamasi 'Devletimiz Tüm Imkanlarini Seferber Etti'

Deprem bölgesinde koordinasyon çalismalarina katilan AK Parti Çorum Milletvekili Oguzhan Kaya, “Devletimiz tüm imkanlarini seferber etti” dedi.

AK Partili Kaya Açiklamasi 'Devletimiz Tüm Imkanlarini Seferber Etti'
AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Oguzhan Kaya, Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan bölgeye gitti. 10 ilde büyük yikima sebep olan deprem felaketi sonrasinda bölgeye giden Milletvekili Kaya, Osmaniye’de Afet Koordinasyon Merkezi’nde son durum ile ilgili bilgi aldi. Daha sonra açiklamada bulunan Milletvekili Kaya, "Rabbim ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun. Yüce asil millet yine zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde, milletimizin basi sag olsun" ifadelerini kullandi.

"Devletimiz tüm imkanlarini seferber etti"

Milletvekili Oguzhan Kaya, "Ülkemize büyük geçmis olsun. Çok genis bir alani etkileyen büyük bir deprem yasadik. Vefat eden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yaralilara sifalar diliyoruz. Devletimiz, bakanlarimizin koordinasyonu ile tüm imkanlari seferber ediyor. Partimiz de genel baskan yardimcilarimizin koordinasyonunda tüm MKYK üyeleri, milletvekillerimiz ile depremin etkiledigi illerimizde vatandaslarimizin yanindadir. Tüm teskilatlarimizla basta kan bagisi olmak üzere her türlü yardim ve destek için seferberlik halindeyiz. Yaralarimizi saracak, seferberlik ruhuyla hep birlikte üstesinden gelecegiz insallah" dedi.

Milletvekili Oguzhan Kaya, Osmaniye’den sonra Hatay, Kahramanmaras ve Adiyaman illerine giderek, buralarda da deprem koordinasyon çalismalarini sürdürecek.
Kaynak: İHA