Antalya'da Oda Ve Borsalardan Deprem Bölgesine Yardim Kampanyasi

Merkez üssü Kahramanmaras olan ve çevre illerde de agir yikima neden olan deprem felaketinin ardindan harekete geçen Antalya’daki oda ve borsalar ile Organize Sanayi Bölgesi, yardim kampanyasi baslatti.

Antalya'da Oda Ve Borsalardan Deprem Bölgesine Yardim Kampanyasi
Antalya Ticaret ve Sanayi Odasi, Antalya Ticaret Borsasi, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasi, Kumluca Ticaret Borsasi ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi koordinasyonunda deprem bölgesindeki vatandaslarin acil ihtiyaçlarinin karsilanmasi için yardim malzemeleri toplanacagi duyuruldu. ANFAS Antalya EXPO Center’da toplanarak afet bölgesine ulastirilacak olan yardimlarda öncelikle kabul edilecek malzemeler belirlendi. Yardimda bulunmak isteyenler, eldiven, mont, bere, çocuk mont ve kislik giysi, tüplü katalitik soba, yatak battaniye, powerbank, gida kolisi, çocuk bezi, çocuk mamasi, hijyenik ped, temizlik ve hijyen malzemelerine agirlik verilmesine dikkat çekildi. Yardimda ikinci el ve kullanilmis malzemenin kabul edilmeyecegi vurgulandi.

Kampanyaya destek vermek isteyenlerin “DEPREM” yazarak 1866’ya 20 TL degerinde SMS gönderebilecegi de kaydedildi.

"Yaralari birlikte saralim"

ATSO ve OSB Baskani Ali Bahar, depremin olusturdugu yikim ve can kaybinin her geçen dakika agirlastigini belirterek, bölgedeki depremzedelerin yaralarinin sarilmasi gerektigini kaydetti.

Antalya oda ve borsalar olarak birlikte hareket ederek bölgenin acil ihtiyaçlari için yardim kampanyasi baslattiklarini belirten Bahar, herkesi kampanyaya katki koymaya davet etti.

Antalya Ticaret Borsasi Baskani Ali Çandir, Türkiye’nin deprem gerçegiyle bir kere daha en agir sekilde yüzlestigini belirterek, felaketin yaralarinin birlikte sarilabilecegini kaydetti.

Çandir, bölgenin ihtiyaçlari belirlenerek baslattiklari kampanyada toplanacak malzemelerin en kisa sürede depremzedelere ulastirilacagini söyledi.

Kaynak: İHA