Eski CHP'li bakandan Akşener'e açık tehdit! 'Elimde belgeler var hepsi açıklarım'

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı CHP’li Yaşar Okuyan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener izin zehir zemberek sözler söyledi. Okuyan özel bir televizyon kanalında katıldığı programda Akşener'i açık açık tehdit ett. Yaşar Okuyan; "Eğer Meral Akşener masayı dağıtrsa elimde belgeler var onu sokağa çıkarmam" dedi.

Eski CHP'li bakandan Akşener'e açık tehdit! 'Elimde belgeler var hepsi açıklarım'
Eski CHP'li bakandan Akşener'e açık tehdit! 'Elimde belgeler var hepsi açıklarım'
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan, özel bir televizyon kanalında katıldığı programda İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında çok ağır ifadeler kullandı. Meral Akşener'i İçişleri Bakanlığı yaptığı dönemle ilgili ihanetle suçladı. Elinde belgelerin olduğunu iddia eden Okuyan; 'Eğer masayı dağıtırsa onu sokağa çıkarmam' diyerek açık açık tehdit etti.

'BENİ KONUŞTURMASIN'

'İYİ Parti ile ilgili İzmir'de en az 5-6 milletvekili çıkarır diyordum. Geçen hafta da kongrelerine gittim, ancak bu görüşümü geri aldım. Çünkü Meral Akşener ve yanı başında olan 2-3 kafadarın ucuz politika ve zikzaklarıyla giden bir durum var. Şu anda Kılıçdaroğlu kazanamaz algısını yaratan kim? Tayyip Erdoğan değil yani.

'HODRİ MEYDAN'
Meral Akşener'e meydan okuyan Yaşar Okuyan; Partisi yüzde 10 aldı, kendisi ise yüzde 7'de kaldı. Kaldı ki o masayı dağıttığı anda, sayın Akşener ile ilgili ben ve benim neslin elinde belgeler ve dosyalar var. Beni burada konuşturmasın. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili Parti'nin içinde olan konuşmaların hepsi onun bilgisi ile oluyor' ifadelerini kullandı.

'SEN DE SEÇİME GİR'

Konuşmasının devamında Okuyan, 'Kılıçdaroğlu'nun aklınca adaylığına bir terslik yaparsa buradan söylüyorum kayda girsin, Kılıçdaroğlu da seçime girecek sen de gir. Bu durum Cumhur İttifakı'nın hoşuna gider. Bunu düşünemeyecek kadar siyasi tecrübesi yok mu acaba? Sorular soruları doğruyor' dedi.

'KILIÇDAROĞLU'NA DOSYAYI VERDİM'

Karar alınacağını söyleyen Okuyan, 'İYİ Parti'nin ne yapacağını görüyorum. Kılıçdaroğlu'na ben bunu masa kurulurken söyledim. 3 gün önce hatırlatarak Meral Hanım'la ilgili bir dosya verdim' dedi.

'OLAY BÜYÜRSE BEDELİ OLACAK'

Eğer olaylara müdahale ederse bunun bedeli olacak mı sorusuna 'Evet' yanıtını veren Okuyan 'Ben ve benim nesil çok önemli. Meral Akşener'e abisinin hatırına susma hakkımı kullanıyorum' dedi.