Çameli'de Belediye Ekiplerinin Kar Mücadelesi Sürüyor

Denizli’nin Çameli ilçesinde yogun kar yagisinin ardindan belediye ekipleri, kapanan yollari hizla açarak olumsuzluklarin önüne geçiyor.

Çameli'de Belediye Ekiplerinin Kar Mücadelesi Sürüyor


Çameli Belediyesi ve Denizli Büyüksehir Belediyesi karla mücadele ekipleri tarafindan kar yagisinin düstügü ilk dakikalardan itibaren çalismalari basladi.

Öncelikli yogun yagisin oldugu noktalara odaklanan ekipler, sabahin erken saatlerinden gece saatlerine kadar yollarin kapanmamasi ve vatandaslarin magdur olmamasi için yogun çaba sarf ediyor. Ilçe merkezinde kar kalinligi 5 ile 10 santim arasinda degisirken, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye kadar ulasti.

"Tüm yollar açik"

Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan Denizli Büyüksehir Belediyesi, Karayollari Sube Müdürlügü ve diger birimlerle birlikte hareket edecegini vurgulayarak: “Kis döneminde ilçe sinirlari içinde belediyemiz, Büyüksehir Belediyemiz ve Karayollari kendi görev alani içinde çalismalarini yürütüyor. Tuzla Beli ve Kirkbudak Mevkii gibi yüksek mevkilerin geçis noktalarinda Kis mevsiminin olumsuz yöndeki etkilerinin azaltilmasi ve aksamaya meydan vermemek için karayollari ekiplerinle ve güvenlik güçleri tam koordinasyon içinde çalisacagiz" dedi.



Baskan Arslan Çameli ilçesinde kis aylarinin sert ve uzun geçtigini ancak belediye olarak ulasimin etkin, güvenli ve seri olmasi için her türlü tedbirlerin alindigini söyledi.

Baskan Arslan son olarak da araç sürücülerinin kis lastigi takmalarini, araçlarinda takoz ve zincir bulundurmalarini, takip mesefalerini korumalari istedi.
Kaynak: İHA