Baskan Savran, Temizlik Personelleri Ile Kahvaltida Bir Araya Geldi

Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, Temizlik Isleri Müdürlügü personelleri ile kahvaltida bir araya geldi.

Baskan Savran, Temizlik Personelleri Ile Kahvaltida Bir Araya Geldi


Sabah saat 06.00’da Temizlik Isleri Müdürlügü’nde gerçeklestirilen kahvalti programina Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran’in yani sira Baskan Yardimcisi Furkan Feralan, birim yöneticileri ve personeller katildi.

Her sabah günün ilk isiklarinda Nevsehir’in tüm cadde ve sokaklarinda büyük bir özveri ile görev yapan çalisanlara tesekkür eden Baskan Savran, “Bugün Türkiye’nin temizlik konusunda örnek sehirlerinden biri olarak gösteriliyorsak bu sizin sayenizde" dedi.

Temizlik Isleri Müdürlügü personellerinin her türlü hava sartlarinda sehri temiz tutmak için yaptigi gayretli çalismalarin takdire sayan oldugunu kaydeden Savran, “Bu sehrin insanlari sizlerin sayenizde, sizin emeklerinizle güne temiz bir kentte uyaniyor. Tüm sokaklarimiz sayenizde piril piril. Gerçekten çok büyük bir is yapiyorsunuz. Allah sizlerden razi olsun. Bizler ekibimizle, yani siz çalisanlarimizla güçlüyüz. Sizler olmasaniz bu basariyi yakalayamayiz. Insallah hep birlikte, büyük bir gayretle sehrimize hizmet etmeyi sürdürecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA