Vali Öner, Depremzedeleri Ziyaret Etti

Ardahan Valisi Hüseyin Öner esi Zehra Mine Öner ile birlikte kente gelen depremzede vatandaslari ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Öner, Depremzedeleri Ziyaret Etti
Vali Öner, 6 Subat tarihinde yasanan depremlerde evleri yikima ugradiklari için Hatay ve Malatya’dan sonra, Ardahan’da misafir edilen Çivit ve Karaca ailelerini ziyaret ederek acilarini paylasti. Depremzede aileleri ile bir süre görüsen Vali öner ve esi, geçmis olsun dileklerini iletti, çocuklarla da sohbet edip, oyuncak hediye ederek moral verdi.

Vali Öner yaptigi açiklamada, ’’Amacimiz gelen vatandaslarimizi en iyi sekilde misafir edebilmek. Çocuklarinin egitimden uzak kalmamasi adina onlari okula almaya basladik ve aldik. Saglik ile ilgili sorunlari var ise saglik ekiplerimiz geliyor. Her alanda bütün kurumlarimiz burayi ziyaret ederek onlarin sorunlarini dinleyerek onlara çözüm üretmek adina bir gayret içerisinde çalismalarimizi sürdürüyoruz" dedi.

Vali Öner ayrica, depremzede ailelerin kente gelmesiyle birlikte onlari kucaklayan, her türlü destegi saglayan ve moral veren Ardahanlilara da tesekkür etti.
Kaynak: İHA