Ordu Büyüksehir Belediyesi Depremzede Çocuklar Için Aktivite Alanlari Olusturdu

Ordu Büyüksehir Belediyesi, depremzede çocuklarin yasadiklari travmayi atlatmalari Adiyaman’in farkli alanlarinda aktivite alanlari olusturdu.

Ordu Büyüksehir Belediyesi Depremzede Çocuklar Için Aktivite Alanlari Olusturdu
Büyüksehir Belediyesi ekipleri, deprem magduru çocuklarin iyilesme süreçlerine katki saglamak, çocuklarin moral bulmasi, normallesme ve iyilesme sürecine katki saglamak için bölgede aktivite alanlari olusturdu. Resim, boyama, sinema filmleri, zeka oyunlari ve çesitli etkinlikler ile çocuklar depremin etkisinden uzaklastirilmaya çalisiliyor.

Depremin ilk gününden itibaren tüm ekip ve ekipmanlari ile deprem bölgelerine giden Ordu Büyüksehir Belediyesi, arama ve kurtarma, yemek ve içme suyu ihtiyaci giderme, alt ve üst yapi çalismalarina destek olma, gelen yardimlari ulastirma gibi büyük bir görev üstlenerek çalismalarina devam ediyor. Saha çalismalarinda aktif rol alan Büyüksehir Belediyesi ekipleri, bir yandan da deprem bölgesinde bulunan minik kalplerin hayatin olagan akisina hemen dahil olabilmesi için çalismalarini yürütüyor. Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu da Büyüksehir Belediyesi tarafindan kurulan etkinlik alanini ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi. Bakan Karaismailoglu, çalismalarindan dolayi Ordu Büyüksehir Belediyesi ekiplerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA