Depremzede Çocuklar Için 'Çocuk Sarkilari Ve Masallar' Etkinligi

Çorum Belediyesi tarafindan depremzede çocuklar için “Çocuk Sarkilari ve Masallar” etkinligi gerçeklestirildi. Çocuklar, Zeynep Betül Akyildiz’in katildigi etkinlikle eglendi.

Depremzede Çocuklar Için 'Çocuk Sarkilari Ve Masallar' Etkinligi


Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan afetzedelerin yardimina kosan Çorum Belediyesi, depremin yaralarini sarmak için çalismalarini sürdürürken, Çorum’a gelen depremzedeleri de en iyi sekilde misafir etmek için çalisiyor. Depremin en çok etkiledigi kesim olan çocuklari da unutmayan Çorum Belediyesi, onlara yasadiklari korkuyu unutturmaya yönelik etkinlikler gerçeklestiriyor. Çorum Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde çocuklar ve aileleri için “Çocuk Sarkilari ve Masallar” etkinligi gerçeklestirildi.

Müzisyen ve hikâye anlaticisi Zeynep Betül Akyildiz’in katildigi etkinlige depremzede çocuklarin yani sira Çorumlu çocuklar da katildi.

Devlet Tiyatro Salonu’nda saat 13.00 ve 16.00’da olmak üzere iki seansta gerçeklestirilen programa ilgi yogun oldu. Program sonunda Çorum Belediyesi tarafindan çocuklara pamuk seker ve çikolata ikram edildi.
Kaynak: İHA