Gürsu Zabitasi Okul Kantinlerinde

Gürsu Zabitasi okullarin açildigi ilk hafta okul kantinlerine yönelik denetim gerçeklestirdi.

Gürsu Zabitasi Okul Kantinlerinde
Ilçe genelinde yedi farkli okulda kantinlerdeki hijyen, son kullanma tarihi ve satisi yasak ürünler çerçevesinde denetlendi. Afetten sonra ikinci dönem açilislari bir süre daha uzatilan okullarda ilk hafta yogun basladi.

Ekipler, hijyen denetimi basta olmak üzere ögrencilerin tükettigi tüm gida ürünlerinde satisi yasak ürünleri ve son kullanma tarihlerini kontrol etti. Ilk haftada 7 okula denetim gerçeklestiren Gürsu Zabitasi, okullarda herhangi bir soruna rastlamadi.

Ögrenci sagligini özellikle önemsediklerini belirten Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, "Zabitamiz okullarimizda çok titiz bir çalisma yürütüyor. Liste halinde hazirlanan tüm okullarda benzer denetimleri gerçeklestirip, ögrencilerimizin saglik ve gida tüketimine karsi alinacak her türlü önlemi alacagiz" dedi.

Kaynak: İHA