Giresun'da Berber Ve Kuaförler Depremzedelere Ücretsiz Hizmet Veriyor

Giresun’da gönüllü kadin ve erkek kuaförleri, sehirde misafir edilen depremzedelerin saç bakimlarini ücretsiz bir sekilde yapiyor.

Giresun'da Berber Ve Kuaförler Depremzedelere Ücretsiz Hizmet Veriyor
Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremlerin ardindan Giresun’a gelen 5 bin 20 depremzede yurtlarda, misafirhanelerde ve evlerde agirlaniyor. Giresun Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonlari Odasi, Giresun’da misafir edilen depremzedelerin saç bakimlarini ücretsiz olarak yapmak için seferber oldu.

Giresun Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonlari Odasi Baskani Ayhan Konar, Giresun Belediyesi’nin destegiyle birlikte belediyenin ek hizmet binasinda dönüsümlü sekilde 15 kadin ve 20 erkek kuaförünün gönüllü olarak depremzedelere ücretsiz hizmet vermeye basladiklarini söyledi.



Konar, “Görüyoruz ki yaklasik 5 bin afetzede sehrimizde bulunmakta. Bu vesileyle onlarinda sosyal bakim anlaminda ihtiyaçlari oldugunu düsünerekten gönüllü ekibimizle beraber bugün sahaya çiktik. Belediyemizin bize tahsis ettigi araçlarla tasima programi gerçeklestirerek hizmeti baslattik. Biz ilk günden beri her sekilde afetzedelerimizin yaninda oldugumuzu beyan ettik. Bizde imkanlar dahilinde elimizi tasin altina koyduk. Gönüllü yoldaslarima verdigi desteklerden dolayi tesekkür ediyorum. Biz bir güne sigdirmak anlaminda yola çikmis degiliz. Buraya misafir olarak gelen afetzedelerimizi ayni sekilde is yerlerimizde de agirlamaktan memnuniyet duyacagimizi ifade ederek devamini getirecegimizi temin ediyoruz” seklinde konustu.

Oda Baskani Konar, depremzedelerin ayrica berber ve kuaförlerde de ücretsiz olarak saç bakimi yaptirabileceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA