Uyusturucu Taciri Yakayi Ele Verdi

Aksaray’da jandarma ekiplerince uyusturucu madde imal ve ticareti yaptigi tespit edilen süpheli, isyerine yapilan operasyonla yakalanarak gözaltina alindi. Isyerindeki aramada uyusturucu madde ve silah ele geçirildi.

Uyusturucu Taciri Yakayi Ele Verdi


Edinilen bilgiye göre, uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalismalar yürüten Il Jandarma Komutanligi Istihbarat Sube Müdürlügü ekipleri, istihbari çalismalar sonucu Merkez Ilçe Jandarma Komutanligi mülki sinirlari içerisinde bulunan bir isyerinde uyusturucu madde imalati ve ticareti yapildigi bilgisine ulasti. Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde harekete geçen Istihbarat Sube Müdürlügü ve Merkez Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri isyerinde uyusturucu imal ve ticareti yaptigi tespit edilen edilen B.A.G. isimli sahsi teknik ve fiziki takibe aldi. Süphelinin isyeri ve çevresinde yapilan takibin ardindan yeterli bulgu ve delile ulasan jandarma ekipleri harekete geçti. Sahsin yakalanmasina yönelik çalisma baslatan jandarma ekipleri belirtilen isyerine operasyon düzenledi.

Yapilan operasyonda sahis kiskivrak yakalanirken, sahsin üzerinde ve isyeri içinde yapilan aramada, 8 gram metamfetamin, 1 adet ruhsatsiz tabanca ve sarjörü, 3 adet 9 mm tabanca fisegi, 1 adet kama biçagi ve 2 adet uyusturucu madde kullanma aparati ele geçirildi. Gözaltina alinan süpheli sorgulanmak üzere Il Jandarma Komutanligina götürüldü.
Kaynak: İHA