Ögrencilerin Yetkinliklerini Artiriyor

Düzce Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yili’nda Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi (SKS) ile Düzce Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü is birliginde ögrencilerin bos zamanlarini verimli degerlendirmeleri, ayni zamanda sosyal, kültürel, sanatla ilgili ve sportif alanlarda da gelisimlerini desteklemek amaciyla ücretsiz kurslar düzenliyor.

Ögrencilerin Yetkinliklerini Artiriyor
Düzce Üniversitesi Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi tarafindan ögrencilerin online ortamda yaptigi basvurular istikametinde yapilan degerlendirmeler sonucunda çesitli brans ve alanlarda açilan kurslarda yaklasik 2000 ögrenci yararlaniyor.

Düzce Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Egitim ve Kültür Merkezi siniflarda ve spor tesislerinde gerçeklestirilen kurs egitimlerinde; Is Güvenligi ve Isçi Sagligi, Ingilizce A1, A2, B1, Almanca, Ilkyardim, Gitar, Diksiyon, Isaret Dili, Baglama, Ud, Türk Müzigi ve Tenis yer aldi.

Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi yürütücülügünde gerçeklestirilen kurslarda, agirlikli olarak ögretici egitmen destegi de Düzce Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü tarafindan saglandi.

Kurslar sonunda kursiyer ögrencilere, devam durumlarina göre basari belgeleri veya sertifikalari da verilecek.

Gerçeklestirilen kurslar hakkinda kisa bir degerlendirme yapan Düzce Üniversitesi Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskani Tahir Güney, “Girisimci ve katilimci Üniversitemiz bilginin paylasilmasi yaninda ögrenci odakli destekleri ile ögrencilerin kariyer planlamalarina katki saglamakta ve kisisel gelisimlerine de büyük önem vermektedir. Desteklerini esirgemeyen Düzce Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü yönetimine tesekkür ederek, is birliklerimizin de artarak devam etmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA