Baskan Tavli Açiklamasi 'Sinirli Imkanlar Ile Sinirsiz Taleplere Yetismeye Çalisiyoruz'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, belediye olarak sinirli imkanlar ile çok sayida talebi karsilamaya çalistiklarini belirterek, “Bu imkanlarin disinda yetisemedigimiz konular da var. Bunlarin da bu toplanti sonunda rapor edilerek çözümünü el birligiyle saglamis olacagiz” dedi.

Baskan Tavli Açiklamasi 'Sinirli Imkanlar Ile Sinirsiz Taleplere Yetismeye Çalisiyoruz'
Ünye Kaymakami Ayhan Isik ve Belediye Baskani Hüseyin Tavli, 85 Mahalle muhtariyla bir araya gelerek 2022 yilinda yapilan hizmetleri degerlendirdi. Büyüksehir Belediyesi ve OSKI basta olmak üzere ilgili birim müdürlerinin de bulundugu toplantida 2023 yilinda yapilacak çalismalar da planladi.

Içisleri Bakanligi talimatiyla 81 il genelinde kamu kurum ve kuruluslarinin 2022 yili kamu hizmetlerinin degerlendirilmesi, 2023 yili yatirim plan ve hedeflerinin görüsülmesi, istihsalin artirilmasi, ticaret ve ulastirma islerinin kolaylastirilmasi ve gelistirilmesi, çiftçinin kalkindirilmasi, umumi refahin saglanmasi konulariyla ilgili olarak toplantilar yapiliyor. Ünye’de Kaymakam Ayhan Isik baskanliginda gerçeklestirilen toplantida muhtarlar mahallelerindeki sorunlara iliskin talep ve öneride bulundu.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odasi Toplanti Salonunda gerçeklestirilen toplantida konusan Ünye Kaymakami Ayhan Isik, “Bakanligimizca ilçemizde hizmet veren kamu kurumlarimizla birlikte muhtarlarimizin taleplerini dinlemek üzere bir araya geldik. Sizlerden gelen talepleri bakanligimiza ileterek çözümü noktasinda ki çalismalarla ilgili buradayiz. Bundan sonra yapilacak hizmetlere bu toplantinin isik tutacagina inaniyorum” dedi.

Toplantida bir konusma yapan Belediye Baskani Hüseyin Tavli ise, “Bakanligimiz tarafindan sehrimizde yapilan ve yapilmasi planlanan çalismalarla ilgili istisare için bir araya geldik. Bu zamana kadar yapilan isler oldugu gibi eksik kalan isler de var. Mahallelerinizde yapilmasi gereken hizmetlere iliskin bir rapor istiyoruz. Bu rapor, kaymakamligimiz vasitasiyla valiligimize, ardindan bakanligimiza sunulacak. Bununla ilgili de 2023 yili içerisindeki çalismalarda bakanligimizin bölgelere verecegi katkilarda önem arz edecek. Simdiye kadar hem Ünye Belediyesi olarak, hem de Ordu Büyüksehir Belediyesi olarak muhakkak yaptigimiz var. Sinirli imkanlarla sinirsiz taleplere yetismeye çalisiyoruz. Bu imkanlarin disinda yetisemedigimiz konular da var. Bunlarin da bu toplanti sonunda rapor edilerek çözümünü el birligiyle saglamis olacagiz” diye konustu.

Toplanti sonunda muhtarlar mahalleleriyle ilgili taleplerini yazili olarak iletti.
Kaynak: İHA