AK Parti'li Turan'dan Merkeze Hükümet Konagi Müjdesi

AK Parti Grup Baskanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, merkezde 15 Il Müdürlügünün bir arada bulunacagi devasa bir Hükümet Konagi yapilacaginin müjdesini verdi.

AK Parti'li Turan'dan Merkeze Hükümet Konagi Müjdesi
AK Parti Grup Baskanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide Iskenderoglu ile birlikte Gazi Meclis’te Biga muhtar eslerini agirladi. Bigali hemserileri ile birlikte AK Parti Grubunda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i dinleyen misafirler, daha sonra AK Parti Grup Salonunda agirlandi. Toplantiya Içisleri Bakani Süleyman Soylu’da sürpriz bir sekilde katildi.

Turan, Bakan Soylu’nun Çanakkale’ye özel ilgi gösterdigini ifade ederek, desteklerinden dolayi kendisine tesekkür etti.

15’den fazla Il Müdürlügü bir arada olacak

Grup Baskanvekili Bülent Turan, Bakan Soylu’nun son olarak yeni bir Çanakkale Hükümet Konagi yapilmasini imzaladigini hatirlatarak, “Çanakkale Merkezde bir anket yapsak ve ‘halkin ana sorunlarindan biri nedir?’ desek, çok daginik olan il müdürlükleri derler. Hemsehrimizin bir isi var; ama 5 müdürlüge gitmesi için, nüfus bir yerde, çevre bir yerde, tarim öbür yerde cani çikiyordu tabiri caizse. Simdi Sayin Bakanimizin talimatiyla tam Merkezde, karayollarinin kullandigi eski hastanenin yaninda, içerisinde yesil alanin oldugu, ormani da bozmadan sehrin içerisinde hem bir sehir bahçesi hem de 15’den fazla il müdürlügünün içinde çalismalarini yürütecegi örnek bir hükümet binasina basliyoruz. Çanakkale’nin degerli insanlari, hemsehrilerimiz mahalle mahalle gezip il müdürlükleri aramayacak. Merkezde bahçesiyle, parkiyla ve birimleriyle harika bir tesise kavusacak. Çanakkale’mize ve hemserilerimize simdiden hayirli olmasini diliyor; emegi geçenlere tesekkür ediyoruz” dedi.

Programa Karabiga Belediye Baskani Ahmet Elbi, AK Parti Biga ilçe Baskani Nihat Borazan, AK Parti Biga Kadin Kollari Baskani Nesrin Sirkeci, Il Genel Meclisi Üyeleri ve Biga Teskilati da katildi.

Kaynak: İHA