Deprem Bölgesindeki Çocuklara Oyuncak Gönderildi

Çorum’da deprem bölgesindeki çocuklar için yapilan oyuncak yardimi çagrisi büyük destek gördü.

Deprem Bölgesindeki Çocuklara Oyuncak Gönderildi
Kahramanmaras merkezli 10 il etkileyen asrin felaketinde yaralarin sarilmasi için çalismalar devam ediyor. Bir depremzedenin çagrisi üzerine Tiyatro Dördüncü Duvar ekibi tarafindan çocuklarin yasadiklari travmayi atlatmasina katkida bulunmak amaciyla oyuncak kampanyasi baslatildi. Kampanya çerçevesinde toplanan oyuncaklar deprem bölgesine gönderildi.

Tiyatro Dördüncü Duvar Genel Sanat Yönetmeni Özgür Pehlivan, “6 Subat’ta ülkemizi derinden yaralayan ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketi ile yüzlestik. Bizlerde ilk günden itibaren depremzedelere nasil yardimda bulunabiliriz diye düsünmeye basladik. Depremin ikinci günü bölgeden gelen bir arkadasimiz insanlarin magduriyetini dile getirerek bir seyler yapmamiz gerektigini söyledi.

Orada olusturulan Emanetim Sende platformuna destek vererek onlarla birlikte depremzedelere destek olmaya basladik” dedi.

Depremden en çok etkilenen kesimlerden birisinindi çocuklar olduguna dikkat çeken Pehlivan, “Ilk önce bölgeye temel ihtiyaç maddelerini gönderdik fakat sonrasinda çocuklar içinde oyuncaklar topladik. Çocuklarimiza bir nebzede olsa depremi unutturacak, onlari eglendirecek ve egitecek oyuncak ile materyalleri bölgeye gönderiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA