Baskan Güler'den Kösk Halkina Tesekkür

Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, Kahramanmaras Depremi’nin yaralarini sarmak için seferber olan Kösk halkina tesekkür ederek “Yardimlari ulastirdigimiz yerlerden çok önemli geri dönüsler oldu” dedi.

Baskan Güler'den Kösk Halkina Tesekkür


Geçtigimiz 6 Subat günü meydana gelen Kahramanmaras Depremi’nin ardindan ülke genelinde oldugu gibi Aydin’da da vatandaslar tek yürek oldu. Depremin yaralarini sarmak için Kösk ilçesinde de baslatilan yardim kampanyasina katki saglamak isteyen Kösklü vatandaslar, yardimlarini ulastirmak için adeta birbirileri ile yaristi. Kösk Belediyesi tarafindan baslatilan kampanya çerçevesinde ilk günden bu yana toplam 4 tir, 2 kamyon ve 28 adet panelvan ile yardimlar afet bölgelerine ulastirildi.

Gerçeklestirdikleri kampanyaya yogun ilgi gösteren Kösk halkina tesekkür eden Belediye Baskani Nuri Güler; “Degerli Kösklü hemsehrilerim, 6 Subat 04.17’de olan depremde 11 ilimizde çok önemli yikimlar meydana geldi ve oradaki acilarin sarilmasi için Kösk halkimiz seferber oldu. 7’den 70’e, fakiriyle zenginiyle hep beraber birlikte hareket ettik. Dolayisiyla bütün vatandaslarimiz üzerine düsen vazifeyi yapmak için ellerindeki bütün imkanlari Kösk Belediyesi hizmet binasina getirdiler. Bizler de bu yardimlari toplayarak 4 tir, 2 kamyon ve 28 adet panelvan olarak yardim bölgelerine ulastirdik. Ulastirdigimiz yerlerden çok önemli geri dönüsler oldu ve tesekkürler aldik. Onlarin bu mutluluklari bizi de mutlu etti. Kösk halkimiza bu duyarliliklarindan dolayi kendi adima çok tesekkür ediyorum. Minnetlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA