As Evi Için 1 Kamyon Gida Malzemesi Yola Çikti

Düzce Belediyesi, Baskan Faruk Özlü’nün talimatiyla depremin ardindan bölgede Asevi kuran Cumayeri Belediyesinin erzak talebini karsilamak için bir kamyon gida malzemesini yola çikardi.

As Evi Için 1 Kamyon Gida Malzemesi Yola Çikti
Düzce Belediyesi, Kahramanmaras merkezli yasanan ve 10 ili etkileyen depremin ardindan tüm birimleriyle hem afet bölgesinde hem de Düzce’de çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Düzcelilerin de destegi ile gidadan içme suyuna, kislik kiyafetten hijyen ürünlerine ve bebek malzemesine, öz kaynaklari ile üretimini gerçeklestirdigi tuvaletten dusa, bebek bakim kabininden sobaya seferberlik halinde hareket eden Düzce Belediyesi, bölgede bulunan ekiplerin ihtiyaçlarinin giderilmesine de ön ayak oluyor.

Depremzedeler için Cumayeri ve Düzce Belediyesi el ele

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, deprem geçtigimiz günlerde Antakya ilçesinde Cumayeri Belediyesi tarafindan kurulan as evini ziyaret etmisti. Baskan Özlü, ziyaret esnasinda erzak ihtiyacinin giderilmesi için gelen talep dogrultusunda hazirlik yapilmasi için Sosyal Yardim Isleri Müdürlügüne talimat verdi.

Müdürlük ekipleri, hizli sekilde hazirliklarini tamamlayarak makarnadan pirince, patatesten sogana, mutfak tüpünden bakliyat ürünlerine, sivi yagdan mutfak gereçlerine kadar tonlarca malzemeyi tedarik ederek kamyona yüklendi. Yardim kamyonu Antakya ilçesine dogru yola çikti.
Kaynak: İHA