OMÜ Rektörü Ünal'dan Yüz Yüze Egitim Açiklamasi

Ondokuz Mayis Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, OMÜ’de egitimin hem sinif ortaminda hem de on-line olarak yapilacagini açikladi.

OMÜ Rektörü Ünal'dan Yüz Yüze Egitim Açiklamasi
OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, üniversitedeki egitimin nasil olacagi konusuna sosyal medya hesabindan yaptigi paylasim ile açiklik getirdi. Derslerin nasil islenecegi hakkinda açiklamada bulunan Ünal, “Degerli arkadaslar, OMÜ’de egitim, fiziki olarak katilma imkani olanlarin bizzat, fiziken katilamayanlarin ise on-line(Çevrimiçi) olarak katilabilecegi sinif ortaminda yapilacaktir. Ancak katilim es zamanli olarak gerçeklesecektir. Yani dersin kaydi yapilip yayinlanmayacaktir. Tip fakültesindeki egitim uygulandigi sekliyle devam edecektir. Dis hekimligi ise 20 Subat tarihinde yüz yüze egitime baslayacaktir. Diger fakülteler 6 Mart tarihinde es zamanli, on-line ve yüz yüze katilma firsati saglanilarak siniflarda derslere baslayacaktir” dedi.



Yurt meselesi

Yurtlarda kalan ögrencilerin yogun mesaji sonrasi bir açiklama daha yapan Rektör Ünal, "Yurtlarda kalan ögrencilerimiz herhangi bir magduriyet yasamayacaklardir. Zira kaldiginiz yurtlara depremzede yerlestirilmesi halinde baska bir yurda yerlestirileceksiniz" diye konustu.

Kaynak: İHA