Kastamonu Belediyesi Deprem Bölgelerinde Yararlari Sarmaya Devam Ediyor

Kahramanmaras’in Pazarcik ilçesinde gerçeklesen ve 10 ili can kayiplarina ve agir hasarlara yol açan büyük felaketin ilk gününden itibaren Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu’nun talimati ile seferber olan Kastamonu Belediyesi yardimlari pes pese bölge için sevk etmeye devam ediyor.

Kastamonu Belediyesi Deprem Bölgelerinde Yararlari Sarmaya Devam Ediyor
Kastamonu Belediyesi son gönderdigi yardimlar ile birlikte bölgeye 7 TIR, 10 kamyon, 2 kamyonet ve 3 minibüslük destek ulastirmis oldu. Bunlarin yani sira Kastamonu Belediyesi bölgeye destek için 2 arasöz, 4 arama kurtarma araci, 1 itfaiye araci ve 2 su tankerini de göndermisti. Ayrica belediyeden görevli ve gönüllü toplam 60 personel bölgede yaralari sarmak için gitti.

“Yaralari beraber saralim diye gece gündüz çalisiyoruz”

Zor zamanlarin üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde geleceklerini ifade eden Baskan Vidinlioglu ise; “Biz sadece kaybettigimiz canlarimiz için bir sey yapamiyoruz. Elimizden dua etmekten baska bir sey gelmiyor. Canimiz çok yandi, çok üzüldük. Allah kaybettigimiz canlarimiza rahmet eylesin. Mekanlari cennet olsun. Ülkemizin ve milletimizin basi sag olsun. Bunun disinda geride kalan her sey için, bölge için, insanimiz için devletimiz, bizler buradayiz. Yaralari beraber saralim diye gece gündüz çalisiyoruz. Özellikle belirtmek istiyorum hem Kastamonu’muz hem de tüm milletimiz bu süreçte tek yumruk oldu, tek yürek oldu. Tüm ülkemizin kalbi afet bölgesi için atti. O sebeple ben kampanyamiza destek veren herkese de ayri ayri tesekkür etmek istiyorum. Allah her birinden razi olsun. Maddi manevi ne gerekiyorsa buradayiz. Insallah bunu da atlatacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA