Çivril'e Gelen Depremzedelerin Ihtiyaçlari Karsilaniyor

Deprem bölgesine is makinesi, erzak, personel destegi veren Çivril, ilçeye gelen ve yerlesen depremzedelerin ev esyasi ihtiyaçlarini karsiliyor.

Çivril'e Gelen Depremzedelerin Ihtiyaçlari Karsilaniyor


Çivril Kaymakamligi, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma vakfi araciligiyla ilçeye gelen deprem misafirlerine bakanlik araciligi ile nakdi yardim yapilirken, depremzedelerin temel ihtiyaçlari da belediye ve hayirseverler tarafindan karsilaniyor. Çivril’e yerlesen ailelerin evlerini ziyaret eden kaymakamlik ve belediye ekipleri, hayirseverler tarafindan bagislanan ev esyalarini teslim ediyor. Depremzedelerin taleplerine göre gida, giyim, esya, yakacak yardimlari yapiliyor. Gida yardimlari da ailelerin yerlestirildigi konutlarina götürülüyor.

Çivril Belediyesi yemek çadirini kuran Baskan Niyazi Vural, depremin büyük bir yikima neden oldugunu ve bu yikimin el birligiyle kaldirilacagini ifade ederek, “Depremin ilk anindan itibaren bölgedeyiz. Ekiplerimiz, is makinelerimiz enkaz kaldiriyor, temizlik araçlarimiz bölgede. Yardim tirlarimiz sürekli gidiyor. Çivrilli hayirseverlerimizin destegi ile Kizilay Çivril subemiz ile birlikte Samandag ilçemizde Asevi kurduk. Ilçemize gelen depremzede vatandaslarimiz için de gida, giyim, esya, isitici, battaniye, temizlik malzemesi gibi birçok konuda destek oluyoruz. El birligi ile yeniden normal hayata dönecegiz” dedi.

Kaynak: İHA