Yogun Bakimdan Çikan Depremzedeye Dogum Günü Sürprizi

Depremde enkaz altindan yarali olarak çikarildiktan sonra Sakarya’ya getirilen ve dün yogun bakimdan çikan 14 yasindaki Hatice’nin dogum günü hastanede kutlandi.

Yogun Bakimdan Çikan Depremzedeye Dogum Günü Sürprizi
Ülkeyi büyük yasa bogan Kahramanmaras merkezli iki büyük depremin ardindan enkaz altinda kalan yaralilar birçok farkli ildeki hastanelere sevk edildi. Enkaz altindan sag olarak kurtarilan 14 yasindaki Hatice isimli kiz çocugu da Sakarya’ya gönderildi. Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi’nde tedavi altina alinan Hatice, dün yogun bakim servisinden çikarildi. Hatice’nin dogum gününü, AK Parti Sakarya Milletvekili Çigdem Erdogan Atabek sürpriz yaparak kutladi. Ailecek hastaneye gelen Atabek, Hatice’nin yeni yasini pasta keserek kutladi ve kendisine hediye verdi. Sürpriz dogum gününe hastanede görevli doktorlarin bir kismi da katildi.

Öte yandan, Çigdem Erdogan Atabek bu anlari sosyal medya hesabindan da paylasti. Atabek yaptigi paylasimda, “Kahramanmaras’ta enkazdan yarali olarak çikarildiktan sonra tedavisine Sehrimizde devam edilen ve dün yogun bakimdan çikan 14 yasindaki Hatice kardesimize ailece dogum günü sürprizi yaptik” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA