Tütüncü, Antalya'ya Gelen Depremzedeleri Ziyaret Etti

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen bölgelerden Antalya’ya gelen depremzedeleri ziyaret ederek, “Bugünleri hep birlikte el ele gönül gönüle asacagiz” dedi.

Tütüncü, Antalya'ya Gelen Depremzedeleri Ziyaret Etti
Kahramanmaras merkezli, 11 ili etkileyen depremlerin ardindan Antalya, Mugla, Isparta ve Burdur’a gelen depremzedeler, kentlerdeki otellere, kamuya ait misafirhanelere ve yurtlara yerlestirildi. Bazi depremzedelerde Antalya’daki akrabalarina misafir oldu. Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü de, Antalya’nin misafir ettigi depremzede aileleri ziyaret etti.

Tütüncü, ilk önce Malatya’da yasamini yitiren Güzelçiftçi çifti için okunan mevlide katildi, ardindan da Antalya’daki depremzede aileleri gezerek, acilarini paylasti. Deprem magduru olan sehit annesi Müsfika Avci’yi da ziyaret eden Baskan Tütüncü, elini öperek, “Anacigim. Var mi benden bir istegin?” diye sordu. Sehit Annesi Müsfika Avci, Baskan Tütüncü’nün kendisini ziyaret etmesinden dolayi duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Baskan Tütüncü, deprem felaketini Hatay’da yasayan ve misafir edildikleri Antalya’da bebekleri olan Özer çiftini de ziyaret etti. Aileye geçmis olsun dileklerini ileten Baskan Tütüncü, Günes bebegi kucagina alarak, sevdi. Tütüncü, “Masallah. Rabbim anali babali büyütsün“ dedi.

“Bu felaketin yaralarini hep beraber saracagiz” diyerek sözlerini sürdüren Baskan Tütüncü, “Acimiz, kederimiz tarifsiz. Milletçe el ele verip bu zor günleri de asacagiz” dedi.

Kaynak: İHA