Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin'den Depremzedelere Dua

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Kahramanmaras merkezli olan ve 10 ili etkileyen deprem nedeni ile sehit anneleri ile Türkiye Gaziler ve Sehit Aileleri Vakfi Pursaklar Temsilciliginde bir araya gelerek, depremzedeler için dua etti.

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin'den Depremzedelere Dua
Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Kahramanmaras merkezli olan ve 10 ili etkileyen asrin felaketinde hayatini kaybeden vatandaslar için ve depremzedeler için Türkiye Gaziler ve Sehit Aileleri Vakfi Pursaklar Temsilciliginde düzenlenen programa katildi.

Programda Yasin-i Serif okunarak, ellerini semaya açan Çetin ve sehit anneleri, asrin felaketinde hayatini kaybedenler ve depremzedeler için dualar etti.

‘‘Sehit askerlerimizin deprem bölgesinde vefat eden vatandaslarimiz için Yasin-i Serif okudular’’

Pursaklar’da gece gündüz depremde vefat edenler ve depremzedeler için dualar edildigini belirten Belediye Baskan Ertugrul Çetin; ‘‘Vatan ugruna sehit olan askerlerimizin degerli anneleri ile bir araya gelerek deprem bölgesinde vefat eden vatandaslarimiz için Yasin-i Serif okudular. Deprem bölgesinde ve ilçemizde yürüttügümüz faaliyetlerle ilgili bilgi vererek, depremzede misafirlerimiz için yapabileceklerimizi konustuk. Komsularimiza yardimci olacagiz, yaralarimizi sararak bu zor günleri hep birlikte atlatacagiz. Allah kabul etsin’’ dedi.

Kaynak: İHA