Isadami Ekremoglu; 'Insanlik Için Seferber Olduk'

Kahramanmaras merkezli depremde Batman’da evleri hasar gören 4 aileyi 4 gün boyunca sirketlerinin misafir odalarinda agirlayan Ekremogullari Grup Yönetim Kurulu Baskani ve bölgenin kanaat önderlerinden Esat Ekremoglu, kendi içlerinde de insanlik için adeta bir yardim ve dayanisma seferberligi yaptiklarini söyledi.

Isadami Ekremoglu; 'Insanlik Için Seferber Olduk'
Ülke olarak birlik ve beraberlige her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarini dile getiren isadami Ekremoglu, “Allah bundan daha büyük acilari milletimize ve devletimize göstermesin. Çok canimiz yandi, yüregimiz parçalandi. Ülke olarak birlik beraberligimizi, kardesligimizi, yardimlasmayi, dayanismayi ve birbirimize her zamankinden daha çok ihtiyacimiz oldugunu bu depremde bir kez daha anladik. Depremde hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakinlarina bassagligi, yaralilarimiza acil sifalar ve geride kalan milletimize de sabirlar diliyorum” dedi.



"3 tir yardim malzeme ve 150 araç gönderdik”

Depremin oldugu ilk saatlerde 3 tirlik yardim malzemelerini acil olarak deprem bölgelerine yetistirdiklerini belirten Ekremoglu; "Depremi yüregimizde ve damarlarimizda hissettik. Acimiz büyük, yaralarimiz derindir. Böyle bir günde elimi degil, bütün vücudumu tasin altina koyarim. Yeter ki deprem bölgesindeki insanlara bir damla su kadar faydamiz olsun. Deprem gününden bu yana bütün sirketlerimizin araçlarini deprem bölgelerimizin hizmetine sunduk. Batman valiligimizin talebi üzerine kooperatifimize bagli 150 aracimizi ihtiyaç halinde gerekli yerlere gitmelerini sagladik. Bütün personellerimiz ve yanimizda olan gönüllü sevenlerimiz canla basla gece gündüz çalisti ve çalismaya devam ediyorlar. Bizler de koordine merkezimizde ekibimizi yönlendirdik. Son enkaz kalkincaya kadar depremzede vatandaslarimizin hizmetindeyiz” diye konustu.



“200 odun sobasi gönderdik”

Depremin ilk günlerinden sonra Batman Belediyesi yetkilileri tarafindan acil ihtiyaçlar listesine kendilerinden talep edilen odun sobalarinin siparislerini kisa zamanda vererek deprem bölgelerine yetistirdiklerini belirten Ekremoglu; “Hatay merkeze 100 adet ve Kahramanmaras’in Göksun ilçesine de 100 olmak üzere 200 adet odun sobasi gönderip yetkililere teslim ettik. Her zaman devletimizin, milletimizin ve depremzedelerimizin yanindayiz ve olmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA