Baskan Sandal, Afet Bölgesinde Açiklamasi Kiliçdaroglu'na Deprem Raporu

Izmir Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, Türkiye’yi yasa bogan deprem felaketinin ilk gününden bu yana sürdürülen yardim çalismalari hakkinda CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na detayli rapor sundu. Bölgeye ulastirilan destekler hakkinda bilgi veren Baskan Sandal, sonrasinda Malatya’ya geçerek afet bölgesinde depremzedelerle bulustu, taziye dileklerini iletti.

Baskan Sandal, Afet Bölgesinde Açiklamasi Kiliçdaroglu'na Deprem Raporu
Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, ülkeyi yasa bogan Kahramanmaras merkezli deprem felaketi sonrasi Bayrakli’dan yapilan yardim çalismalarini CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na anlatti.

Depremin ilk gününden itibaren 21 tir ve kamyonlar dolusu yüzbinlerce ihtiyaç malzemesinin afet bölgesine ulastirildigini belirten Baskan Sandal, desteklerin araliksiz sürecegini belirtti.

Baskan Sandal, Ankara’daki görüsmenin ardindan depremin vurdugu Malatya’ya geçerek afet bölgesinde depremzedelerle bulustu. CHP Genel Baskan Yardimcisi Veli Agbaba ve milletvekili Polat Saroglu ile dag köylerini ve enkaz bölgelerini gezen Baskan Sandal, depremzedelere taziyelerini iletti. Sandal, ihtiyaç duyulan yardim malzemelerinin tespiti yapildi ve en kisa zamanda temin edilmesi için çalisma baslatildi.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal da, “Türkiye’yi yasa bogan büyük felaketin ilk gününden bu yana yardim çalismalarimizi bir an durdurmadik. Bayrakli halkinin sag duyusu ile tirlar dolusu destek malzemesini deprem bölgelerine ulastirdik. Bugün depremin vurdugu Malatya’dayiz. Genel Baskan Yardimcimiz Veli Agbaba ve Milletvekilimiz Polat Saroglu ile afet bölgesinde, dag köylerinde depremzedelerimizin yanindayiz. Bu aci hepimizin ve yaralarimizi birlikte saracagiz” dedi.

Kaynak: İHA