Baskan Pekmezci Depremzedeleri Ziyaret Etti

Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, merkez üssü Kahramanmaras’in Pazarcik ilçesi olan ve 10 ilde birden yikima sebep olan 7,7 lik depremin ardindan Bayburt’a gelen, Uzungazi Mahallesi ile Genç Osman Mahallesine yerlesen depremzedelere ziyarette bulundu.

Baskan Pekmezci Depremzedeleri Ziyaret Etti
Depreme Malatya ve Gaziantep’te yakalanan depremzedeler ile bir süre sohbet ederek geçmis olsun dileklerini ileten Baskan Pekmezci depremzede çocuklarla da yakindan ilgilenerek çesitli hediyeler vererek kendilerine Bayburt Belediyesi olarak ellerinden gelen yardimda bulunacaklarini söyledi.



Ziyaretler sonrasi açiklamalarda bulunan Baskan Pekmezci “Tüm Türkiye’nin yüregini yakan deprem felaketinin ardindan sehrimize gelmeye baslayan depremzedelerimizden Bayburt’a ulasan vatandaslarimiza ziyarette bulunduk. Kendilerine geçmis olsun dileklerimizi ileterek sohbet ettik. Bizler Türk milleti olarak zor zamanlarda millet olmanin ve dayanismanin bilincinde olan insanlariz. Insallah bu süreç boyunca sehrimizde agirlayacagimiz depremzedelerimize Bayburt ve Bayburt Belediyesi olarak elimizden gelen yardimi yapacagiz” ifadelerini kullandi.

Deprem sonrasi Türk milletinin kenetlendigini belirten Baskan Pekmezci “Belediye olarak düzenlendigimiz yardim kampanyasina vatandaslarimizin büyük bir ilgisi oldu ve 45 kamyon yardim malzemesini deprem bölgesine kisa bir sürede sevk ettik. Daha sonra ise depremin etkilerini yerinde müsahede etmek adina depremden etkilenen Malatya, Adiyaman ve Diyarbakir’a gitme firsatimiz oldu. Bizler büyük Türk milletiyiz. Allaha sükür güçlü bir devlete ve büyük bir millete sahibiz. Yaralarimizi en kisa sürede saracagimizdan hiç süphemiz yoktur. Devletimiz depremden etkilenen vatandaslarimiz için gereken her seyi yapiyor. Bizde Bayburt Belediyesi olarak sehrimize gelen depremzedelerimiz için elimizden gelen her türlü yardimda bulunacagiz. Bu vesile ile ilk günden beri deprem bölgesine yardimlarini esirgemeyen tüm hemsehrilerimize tesekkürlerimi arz ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA