Depremde Hayatini Kaybeden Genç Icra Müdürü Eskisehir'de Topraga Verildi

Depremin büyük yikima yol açtigi Adiyaman’in Besni ilçesinde enkaz altinda kalarak hayatini kaybeden 28 yasindaki icra müdürü Melike Ariyürek, memleketi Eskisehir’de son yolculuguna ugurlandi.

Depremde Hayatini Kaybeden Genç Icra Müdürü Eskisehir'de Topraga Verildi
Kahramanmaras merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklügündeki depremlerin ardindan binlerce kisi yasamini yitirdi. Depremin en çok etkiledigi illerden biri olan Adiyaman’in Besni ilçesinde icra müdürü olarak görev yapan 28 yasindaki Melike Ariyürek, Kaymakam Hasan Tütün Mahallesi Üzüm Kent Sitesi’nin enkazi altinda kalarak hayatini kaybetti. Ariyürek’in cenazesi memleketi Eskisehir’e getirildi.

Melike Ariyürek’in cenazesi, Odunpazari ilçesi Visnelik Mahallesi’ndeki Mahmut Sami Ramazanoglu Camii’nde ikindi namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Esentepe Mahalle Mezarligi’nda topraga verildi.

Cenaze namazina Melike Ariyürek’in babasi Ercan Ariyürek, annesi Deniz Ariyürek, kardesleri Merve ve Elif Ariyürek’in yani sira Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici, Eskisehir Valisi Erol Ayyildiz, AK Parti Eskisehir Il Baskani Zihni Çaliskan, AK Parti Eskisehir Milletvekili Harun Karacan ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA