Tavli Açiklamasi 'Elbirligi Ile Depremin Yaralarini Saracagiz'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Adiyaman’da depremden etkilenen vatandaslar ile bir araya gelerek, buradaki çalismalara destek verdi. Tavli, titiz çalismalar ile depremin yaralarinin sarilacagini söyledi.

Tavli Açiklamasi 'Elbirligi Ile Depremin Yaralarini Saracagiz'
Kahramanmaras merkezli 10 ilde agir yikimlara, can kayiplari ve yaralanmalara sebep olan iki büyük depremin ardindan yaralar sarilmaya devam ediyor. Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Adiyaman’da depremzedeler ile bir araya gelerek, çalismalara destek veriyor.

Belediye Baskani Hüseyin Tavli, ilçede depremden etkilenen vatandaslar için yürüttükleri çalismalarin devam ettigini belirterek, "Ünye’de yürüttügümüz çalismalarin ardindan deprem bölgesine giderek yardimlarimizin ihtiyaç sahiplerine ulasmasi yönünde titiz bir çalisma yürüttük. Afet koordinasyon merkezi olarak Tokat Valimiz Numan Hatipoglu ile birlikte Adiyaman Gölbasi’nda kuracagimiz konteyner konut alani, sahra hastanesi ve malzeme tedarigi için yer tespiti ve saha çalismalari gerçeklestirdik. Yasanan acilar gerçekten çok büyük. Inaniyorum ki el birligi ile tüm bunlarin üstesinden gelecegiz” dedi.

Kaynak: İHA