Seçer, Hatay'daki Deprem Bölgesinde Incelemelerde Bulundu

İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, merkez üssü Kahramanmaras olan ve toplam 10 ili etkileyen felaketin 5. gününde de Hatay’a giderek depremzedelerin acisini paylasti.

Seçer, Hatay'daki Deprem Bölgesinde Incelemelerde Bulundu
Ilk olarak Hatay Büyüksehir Belediye Baskani Lütfü Savas ve esi Nazan Savas ile bir araya gelen Baskan Seçer ve esi Meral Seçer, İçel Büyüksehir olarak her daim yanlarinda olduklarini ve yasananlarin üstesinden birlikte geleceklerini vurguladi.

Depremzedelere geçmis olsun dileginde bulunan ve onlari dinleyen Baskan Seçer, yasanan aci felaketin ilk gününden itibaren canla basla depremzedeler için çalismalar yürüten gönüllüler ve çalisanlara kolayliklar diledi. Seçer, Hatay’da çalismalari yürüten Büyüksehir Belediyesi Daire Baskanlari ile bir araya gelerek, yapilan destekler hakkinda bilgi aldi.

Seçer, Koordinasyon Merkezindeki çalismalari yerinde gördü

Baskan Seçer daha sonra İçel Büyüksehir Belediyesi tarafindan Hatay’da kurulan Koordinasyon Merkezini ziyaret edip, yürütülen destek çalismalarini da yerinde inceledi.

Baskan Seçer’e, Genel Sekreter Yardimcisi Serdal Gökayaz, Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskani Mehmet Bahtiyar Aydin, Büyüksehir Belediyesi Tarimsal Hizmetler Dairesi Baskani Selçuk Sahutoglu, Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskani Serife Hasoglu Dokucu, Büyüksehir Belediyesi Mezarliklar Dairesi Baskani Ibrahim Zengin eslik etti.
Kaynak: İHA