Depremde Hayatini Kaybeden Karamanli Genç Hakim Topraga Verildi

Kahramanmaras’taki depremde evlerinin bulundugu binanin yikilmasi sonucu kendisi gibi hakim olan kocasiyla birlikte hayatini kaybeden Seyda Kizilca Korkmaz (28), memleketi Karaman’in Ermenek ilçesine bagli Güneyyurt beldesinde topraga verildi.

Depremde Hayatini Kaybeden Karamanli Genç Hakim Topraga Verildi
Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde esi Bayram Korkmaz ile birlikte hakim olan Seyda Kizilca Korkmaz, yasanan 7.7 büyüklügündeki depremde evlerinin bulundugu binanin yikilmasi sonucu enkaz altina kalarak hayati kaybetti. Yakinlari tarafindan dün cenazesi teslim alinan Seyda Kizilca Korkmaz’in Türk bayragina sarili naasi topraga verilmek üzere Karaman’in Ermenek ilçesine bagli Güneyyurt beldesine götürüldü. Genç hakim için Abdüllatif Camisinde cenaze namazi kilindi. Namaza, genç hakimin ailesi ve yakinlari ile Ermenek Kaymakami Haci Kerim Meral, ilçe ve belde belediye baskanlari, Ermenek Cumhuriyet Bassavcisi Ismail Dogan, Ermenek Adli Yargi Adalet Komisyonu Baskani Cafer Kemik ile belde halki katildi.

Kilinan namazin ardindan Seyda Kizilca Korkmaz’in cenazesi merkez mezarliginda dualarla defnedildi. Genç kadin hakimin geride dügün fotografiyla hakim kocasi Bayram Korkmaz ile çekindikleri cübbeli fotograflari kaldi.
Kaynak: İHA