Aydin Il Saglik Müdürlügü'nden Deprem Bölgesine Yardim Eli
Aydin Il Saglik Müdürlügü koordinesinde Kahramanmaras depreminin yaralarini sarmak için baslatilan yardim kampanyasinda toplanan gida, isinma ve giysi yardimi tiri dualar esliginde yola çikti.

Kahramanmaras’da 6 Subat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 siddetindeki depremlerin ardindan Aydinlilar, depremzedeler için seferber oldu. Aydin’da binlerce vatandas büyük bir duyarlilik örnegi sergileyerek, depremzedeler için yardima kostu. Vatandaslar yanlarinda getirdikleri battaniye, kislik giyecek, yiyecek, isitici, ayakkabi ve benzeri esyalari depremzedelere ulastirilmasi için yetkililere teslim etti. Bu çerçevede harekete geçen Aydin Il Saglik Müdürlügü de, yardim kampanyasi baslatti. Aydin Valiligi koordinesinde Il Saglik Müdürlügü, bagli saglik tesislerimiz ve ilçe saglik müdürlüklerinin destekleriyle hazirlanan gida, battaniye, su, isitici gibi temel yasam malzemelerinin yüklendigi yardim tiri deprem bölgesine gönderildi.
Konu ile ilgili Aydin Il Saglik Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, "Kahramanmaras’in Pazarcik ile Elbistan ilçesinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremlerin ardindan Kahramanmaras, Hatay, Osmaniye, Adiyaman, Gaziantep, Sanliurfa, Diyarbakir, Malatya, Kilis ve Adana’da ki depremzedelerin yaralarini sarmak için tüm Türkiye’nin seferber oldugu afet bölgesine bir yardim eli de Il Saglik Müdürlügümüz, bagli saglik tesislerimiz ve ilçe saglik müdürlüklerimizden geldi. Valiligimiz koordinesinde Il Saglik Müdürlügümüz, bagli saglik tesislerimiz ve ilçe saglik müdürlüklerimizin destekleriyle hazirlanan gida, battaniye, su, isitici gibi temel yasam malzemelerinin yüklendigi yardim tiri deprem bölgesine gönderildi. Yasanan büyük deprem felaketinde yasamlarini yitiren vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, enkaz altindan yarali olarak kurtarilan depremzedelerimize de acil sifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
