Konya'da Tonlarca Kilo Sahte Üretim Toz Deterjan Ele Geçirildi
Konya’da polis ekiplerin, vatandasin sagligini hiçe sayarak tehlikeye atan sahte deterjan üretenlere yönelik düzenledigi operasyonlarda toplamda 14 bin 733 kilogram sahte üretim toz deterjan, 826 litre sivi deterjan ve sampuan ele geçirdi. Olayla ilgili 2 süpheli gözaltina alindi.

Depoya gizlenen sahte deterjanlar piyasaya sürülmeden yakalandi
Öte yandan, Güvenlik Sube Müdürlügü ekipleri, farkli bir adreste daha sahte üretim deterjanlarin zulalandigi bilgisine ulasti. Merkez Meram ilçesi Çomakli Mahallesi Yeni Meram Sanayi’de bulunan bir depoya ekipler tarafindan operasyon düzenlendi.
Yapilan operasyonda satisa hazir halde 809 parça halinde 7 bin 675 kilogram toz deterjan ele geçirildi. Konuyla ilgili 1 süpheli gözaltina alindi. Her iki operasyonda ele geçirilen 14 bin 733 kilogram sahte üretim toz deterjan ve 826 litre sivi deterjan ile sampuana el konuldu. Gözaltina alinan 2 süpheli hakkinda adli islem baslatildi.
