Egirdir'de 'Ücretsiz Yemek' Uygulamasindan Bin 279 Ögrenci Faydalanacak

Milli Egitim Bakanligi tarafindan 2022-2023 egitim ögretim dönemi ikinci yariyilinda baslayacak olan ’Ücretsiz Yemek’ uygulamasi için Egirdir’de tüm hazirliklar tamamlandi. 6 Subat tarihinden itibaren ilçede tüm okul öncesi ögrencilere beslenme destegi verilecek. Bu çerçevede Egirdir’de bin 279 ögrenci faydalanacak.

Egirdir'de 'Ücretsiz Yemek' Uygulamasindan Bin 279 Ögrenci Faydalanacak
Egirdir Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan 6 Subat’tan itibaren okul öncesi egitimdeki tüm okullarda ve tasima merkezli okullarda bütün ögrencilere yönelik ücretsiz yemek uygulamasi baslatilacagi belirtildi. Milli Egitim Bakanligi, ögrencilerin egitime erisimini arttirmak için sosyal politikalarla ögrencileri desteklemeye devam ediyor. Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Armutoglu, "Egirdir’de bin 279 ögrenciye haftada 5 gün ücretsiz yemek verilecek" dedi.

Armutoglu, "Milli Egitim Bakanligimizin liderliginde, ögrencilerimizin egitime erisimini artirmak ve ögrencilerimizin egitim ögretimlerini en iyi sartlarda sürdürebilmelerini saglamak için çalismalarimizi tüm hiziyla yürütüyoruz. 6 Subat 2023 tarihinden itibaren ilçemizde uygulamaya baslayacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA