Marmaris'te Gençlerin Tehlikeli Eglencesi Karakolda Bitti

Mugla’nin Marmaris ilçesi belediye yat limaninda bir grup gencin tehlikeli eglencesi karakolda bitti. Yat limanina demirli bir tekneden havaya 6 el ates açilmasi ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis sevk edilirken gençlerin polisleri görünce denizi attigi silahi deniz polisleri ve sahil güvenlik ekipleri çikardi.

Marmaris'te Gençlerin Tehlikeli Eglencesi Karakolda Bitti


Olay, Marmaris ilçesi belediye yat limaninda aksam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 4 genç bir teknede eglenirken içlerinden biri havaya ates açmaya basladi.

Yaklasik 6 el silah sesini duyan vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye devriye ekipler ve yunus polisleri sevk edildi. Polisleri gören ve alkollü olduklari iddia edilen gençler, silahi denize atti. Gençlerin attigi silah ise deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri tarafindan bulunup asayis ekiplerine teslim edildi. Yaralanma ya da can kaybi yasanmayan olayda, 4 genç ifadeleri alinmak üzere gelen polis merkezine götürülürken, denizden çikarilan silahin da incelenmeye alindigi ögrenildi.
Kaynak: İHA