Emet'in Eski Belediye Baskani Mustafa Koca MHP'den Adayligini Koydu

Emet’in bir önceki dönem Belediye Baskanligi görevini yürüten Mustafa Koca, MHP’den Emet Belediye Baskanligi için aday adayi oldu.

Emet'in Eski Belediye Baskani Mustafa Koca MHP'den Adayligini Koydu
Bir önceki dönemde AK Partiden Emet Belediye Baskanligi görevini yürüten Mustafa Koca, 2019 yerel seçimlerinde de Demokrat Parti’den aday olmus, ancak seçimi kazanamamisti.

Mustafa Koca, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) adaylik basvurusunu MHP Il Baskani Selçuk Aliç ve Emet MHP Ilçe Baskani Mustafa Mecit ile Ankara’daki MHP Genel Merkezi’nde gerçeklestirdi.

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, adaylik basvurusu sirasinda Selçuk Aliç ve Mustafa Mecit ile bir araya gelerek Mustafa Koca’ya desteklerini iletti. Bahçeli, birliktelik mesajlari verdi.

MHP’den tekrar adaylik için basvuruda bulunan Mustafa Koca, geçmisteki deneyimleriyle Emet’e hizmet etmeye hazir oldugunu belirtti.

MHP Ilçe Baskani Mustafa Mecit, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, "Gazi Emet’imizin belediye baskanligi için aday basvurusunu genel merkezimize yapan Mustafa Koca’ya Emet Ilçe Teskilatimiz adina basarilar dileriz" dedi.

Kaynak: İHA