Baskan Güler Açiklamasi 'Kabadüz'e 140 Milyon Liralik Yatirim Yaptik'

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, turizmin gözde mekanlarindan biri olan Kabadüz ilçesine 140 milyon liralik yatirim yaptiklarini söyledi.

Baskan Güler Açiklamasi 'Kabadüz'e 140 Milyon Liralik Yatirim Yaptik'
Ilçelerde incelemelerde bulunan Baskan Güler, Ordu Büyüksehir Belediyesi tarafindan asfalt ve beton yol ile bulusturulan Harami, Diskaya, Musakirik Mahallelerini ziyaret etti. Ardindan Çambasi Pasa Konagi baglanti yolunda incelemelerde bulunan Baskan Güler, bu ziyaretlerde vatandas ve muhtarlarla bir gelerek halkin memnuniyetini ve taleplerini dinledi.

Kabadüz ilçesi Çambasi Yayla merkezinin cazibesin artirmak amaci ile Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan dis cephe iyilestirme projesinde incelemelerde bulunan Baskan Güler, Çambasi esnafi ile de bir araya geldi. Kabadüz ilçesi Çambasi Kayak Merkezi’nde devam eden otel çalismalari da yerinde gören Baskan Güler, dünyanin sayili kayak merkezlerinden biri olacak olan Göndeliç Tepesi’nde hayata geçirilecek proje hakkinda da bilgiler aldi.

“Kabadüz’ün 5 kati kadar bütçesini yatirim olarak yaptik”

Kabadüz ilçesine yapilan ve yapilacak olan yatirimlar hakkinda bilgilendirmelerde bulunan Baskan Güler, “Hizmetlerin farkinda olan bir halkimiz var ve bu memnuniyet bizim sevkimizi daha da artiyor” dedi.

Baskan Güler açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

“Kabadüz bizim için çok önemli. Burasi önemli bir turizm merkezimiz. Ordu Büyüksehir Belediyesi olarak biz bu ilçemizde 96 km içme suyu hatti, 4,5 km kanalizasyon çalismasi yaptik. 72 km emülsiyon asfalt ile birlikte 92 km yol yaptik. Bunun 9 km’si sicak asfalt, 11 km’si beton yol ve 72 km’si emülsiyon asfalt. Yol açma ve genisletme çalismalarimizda var. Buraya toplam olarak 140 milyon yatirim yaptik. Asagi yukari Kabadüz’ün 5 kati kadar bütçesini yatirim olarak yaptik. Coskulu bir halkimiz var. Hizmetlerin farkinda. Burada cephe giydirme projesi yapmistik. Güzel ve estetik bir görünüme kavusturduk. Yine sürpriz olarak hazirladigimiz dünyanin sayili kayak merkezlerinden biri olacak olan Göndeliç Tepesi ile ilgilide çalismalari inceledik. Mevcutta bulunan kayak merkezinin 30 kati büyüklügünde bir yer olacak. Yaklasik 70 bin kisiyi orada agirlayacagiz. Ekonomik anlamda kalkinmasi için kis turizminin merkezi olmasi için önemli bir yer olacak. Halkin memnuniyetinden bizde ayrica büyük mutluluk duyuyoruz. Bu bizim sevkimizi daha da artiriyor.”

Yener Kaya’dan Baskan Güler’e tesekkür

Kabadüz Belediye Baskani Yener Kaya da ilçeye yapilan yatirimlar dolayisiyla Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA