Çocuklariyla Bahçede Otururken Dehseti Yasadi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir kisi, ailesiyle birlikte evinin bahçesinde otururken silahli saldiriya ugrayarak, sag omzundan yaralandi. Basindan geçenleri anlatan vatandas ise olay sirasinda çocuklarin bahçede oyun oynadigini söyleyerek, "Bizi hedef aldilar. Biz bu kisilerin naylon fatura isi yaptigini, uyusturucu kaçakçisi olduklarini polise, savciliga söylemistik" iddiasinda bulundu.

Çocuklariyla Bahçede Otururken Dehseti Yasadi
Olay, 2 gün önce Adem Yavuz Mahallesi’ndeki bir evin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi ögrenilemeyen süpheliler, Dündar Dursun Özkan’in evinin bahçesine gelerek, tabanca ile ates etti. Ailesiyle bahçede oturdugu sirada sag omzundan yaralanan Özkan, ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri ise olaya iliskin inceleme baslatti.

Olay ani güvenlik kamerasina da yansidi. Görüntülerde, beyaz otomobilin evin önüne geldigi, araçtan eve ates açilmasiyla vatandaslarin panik oldugu anlar yer aldi.

"Sükürler olsun çocuklara bir sey olmadi"

Olay anini anlatan Dündar Dursun Özkan, "Olay günü esim, çocuklarim ve kardeslerimle bahçedeydik. Çocuklar bahçede oynuyordu. Bir araba geldi kapinin önüne. Evin içine dogru, çocuklarin ve benim üzerime ates açip kaçtilar. Açilan ates sonrasinda sag omzuma mermi isabet etti ama sükürler olsun çocuklara bir sey olmadi. En tehlikelisi, çocuklarin bahçede olmasi ve o anda ates edilmesiydi" dedi.



"Yaptigi isleri desifre etmistik"

Özkan, su iddialarda bulundu:

"Bu kisiler Istanbul’da kendilerine mafya süsü veren, önüne gelene para verip adam tutup ates ettiren tipler. Naylon fatura, uyusturucu kaçakçiligi yapan, kendilerini Istanbul’un sahipleri sanan kisiler. Bunlar daha önce de gelip evimize ates ettiler. Sükür ki kimse yoktu. Tekrar geldiler ve bu kez bizi hedef aldilar. Biz bu kisilerin naylon fatura isi yaptigini, uyusturucu kaçakçisi olduklarini polise, savciliga söylemistik. Bunlarin basindaki kisi yurt disinda baska suçtan aranmakta. Burada da 3 fabrikalari var. Degisik kisilerin üzerine açmislar ve naylon fatura satiyorlar. Daha önce tehdit aldik. Sagdan solda beni öldüreceklerini söylüyorlar. Biz bunlarin yaptigi isleri desifre etmistik"
Kaynak: İHA