Tekirdag'da Uyusturucuya Geçit Yok Açiklamasi 7 Gözalti

Tekirdag’da uyusturucuyla mücadelede 7 süpheli gözaltina alindi.

Tekirdag'da Uyusturucuya Geçit Yok Açiklamasi 7 Gözalti
Tekirdag Il Emniyet Müdürlügünce uyusturucuyla yapilan mücadelede Süleymanapas ilçesi Çinarli Mahallesinde B.S. ve E.T. isimli sahislar üzerinde yapilan aramalarda; 13 adet uyusturucu hap, 0,9 gram metamfetamin ve skunk ve 1 adet cam uyusturucu içme aparatini (pipe) oldugu tespit edilerek muhafaza altina alindi.

Süleymanpasa ilçesi Bahçelievler Mahallesinde de bir araç ve içerisinde bulunan Y.G. ve G.N.G. isimli sahislar üzerinde yapilan aramada, 60,2 metamfetamin, 3,8 gram skunk maddesi oldugu tespit edilerek el konuldu.

Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirligi olarak ilçe dahilinde uyusturucu veya uyarici madde kullanimi/ ticareti suçlari çerçevesinde yapilan çalismalarda, Seyh Sinan Mahallesinde bulunan adreste yapilan aramada, 1 adet çalisir vaziyette hassas terazi, 1 adet av tüfegi, 1 adet ruhsatsiz tabanca 1 adet tabanca fisegi, 2 adet av tüfegi fisegi ve 1 adet uyusturucu içmekte kullanilan cam aparat oldugu tespit edilerek el konuldu. Olayda Ç.G., C.O. B.D. isimli süpheliler gözaltina alindi.

Uyusturucu ile mücadelede toplamda 7 süpheli ifadeleri alinmak üzere gözaltina alindi.
Kaynak: İHA