Baskan Hançerli, Engelli Vatandaslarla Yemekte Bir Araya Geldi

Avcilar Belediyesi tarafindan Dünya Engelliler Günü kapsaminda “Birbirimizi Anliyor, Engelleri Kaldiriyoruz” slogani ile engelli vatandaslar için yemek daveti düzenledi. Vatandaslarin müzik dinletisi ile eglendigi davetti Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli de sahneye çikarak türkü söyledi.

Baskan Hançerli, Engelli Vatandaslarla Yemekte Bir Araya Geldi
Avcilar Belediyesi, 3 Aralik Dünya Engelliler Günü kapsaminda engelli vatandaslar için yemek daveti düzenledi.

Denizkösk Toplanti ve Davet Salonu’nda düzenlenen programa yaklasik bin engelli vatandas ve ailelerinin yani sira dernek temsilcileri ve Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli katildi.

Programda vatandaslar, müzik dinletisi ile doyasiya eglenerek dans etti. Davette vatandaslar ile fotograf çekilen Baskan Hançerli, sahneye çikarak türkü söyledi.



“Biz engelliler ve tüm dezavantajlar için esit hizmet yürütmek adina çok mesafe kat ettik”

Etkinlikte konusan Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli, “Benim bugün belediyecilik hizmetlerinde en çok mutlu oldugum günlerden biri çünkü Avcilar Belediyesi olarak Engelli Haklari Mücadele Günü olan 3 Aralik’ta bir dizi etkinlik gerçeklestirdik. Bu etkinlikler haftaya yayildi. Bugün de 5 Aralik’ta engelliler ve aileleriyle, bin kisi ile Avcilar’da, Avcilarli hemserilerimle, Istanbul’dan temsilci arkadaslarimizla bir yemek yiyoruz. Bir etkinlik gerçeklestiriyoruz. Mutluluk, esitlik herkesin hakki ve esitlik, sevgi oldugunda mutluluk artiyor. Biz engelliler ve tüm dezavantajlilar için esit hizmet yürütmek adina çok mesafe kat ettik. Çok isler yaptik. Engelliler merkezi yaptik. Merkez bir binadan ibaret degil. Içinde her gün gülücüklerle dolu, mutlulukla dolu, sevgi ile dolu yasam var. Binlerce yasama, kalbe dokunduk. Sevgi ile dokunduk. Enerjimi, gücümü hizmetten ve insanlarin kalbine dokunmaktan aliyorum. Bugün de öyle bir gün ve çok mutluyum” dedi.

Kaynak: İHA