Sosyal Medyada Canli Yayini Açip Evini Atese Verdi

Çankiri’nin Ilgaz ilçesinde bir sahis, sosyal medyada canli yayini açarak evini atese verdi. Çikan yanginda sahsin ve komsusunun evi kullanilamaz hale geldi.

Sosyal Medyada Canli Yayini Açip Evini Atese Verdi
Olay, Ilgaz ilçesi Onaç köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde yasayan M.U. isimli sahis, bir sosyal medya platformunda canli yayini açarak evini atese verdi. Köydeki vatandaslara tepki göstermek için evi yaktigini söyleyen sahis, evi canli yayinda yakti. Kisa sürede büyüyen yangin komsusu K.K.’nin evine de siçradi. Yangini gören köydeki vatandaslar ise durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafindan yangin söndürüldü. Yanginda M.U.’nun evi ve komsusu K.K.’nin evi kullanilmaz hale geldi. K.K.’nin M.U.’dan sikayetçi oldugu ögrenildi.

"Tüm izleyenlere benden gelsin"

Sosyal medyadaki canli yayin sirasinda sahsin evin farkli noktalarinda ates yaktigi görülüyor. Sahis canli yayinda, “Su an evi yakiyorum. Tüm izleyenlere benden gelsin. Cayir cayir yaniyor. Evin her yerinde atesi yaktim. Onaç köyünde üzerime sike oynaniyor, ben de Onaç köyündeki evimi yakiyorum” ifadelerini kuallaniyor.
Kaynak: İHA