Depremden Hemen Sonra Sokakta Çok Sayida Köpek Gözlendi

Bursa’da 5.1 büyüklügünde meydana gelen deprem Edirne ve Tekirdag’da da hissedildi. Tekirdag’da deprem sonrasi sokaklarda çok sayida köpek gözlendi.

Depremden Hemen Sonra Sokakta Çok Sayida Köpek Gözlendi
Bursa’da meydana gelen 5.1 büyüklügündeki deprem Edirne ve Tekirdag’da da hissedildi. Deprem vatandaslara büyük bir panik yasatti.

Edirne’de Vatandaslardan Serif Erdem, "Biraz bas dönmesi oldu ama depremle alakali olmadigini düsünmüstüm. Motosikleti park ediyordum biraz korktum. Su anda korkulacak bir durum yok gibi" dedi.

Öte yandan depremin hemen sonrasinda Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde sokakta çok sayida köpek uzaklasmaya çalisirken gözlendi. O sirada çok sayida köpegin alanda uzaklasmasi ’Köpekler depremi önceden mi hissediyor’ sorusunu akillara getirdi.
Kaynak: İHA