Istanbul Valisi Gül Açiklamasi 'Bütün Tedbirler Alindi'

Istanbul Valisi Davut Gül, yilbasi tedbirleri kapsaminda 15 Temmuz Sehitler Köprüsü’nde denetim yapan polis ekiplerini ziyaret etti.

Istanbul Valisi Gül Açiklamasi 'Bütün Tedbirler Alindi'
Istanbul Valisi Davut Gül, yilbasinda 15 Temmuz Sehitler Köprüsü’nde denetim yapan polis ekiplerini ziyaret etti. Vali Gül’e Il Jandarma Komutani Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu, Sahil Güvenlik Marmara ve Bogazlar Bölge Komutani Tugamiral Tayfun Pasaoglu ve Il Emniyet Müdürü Zafer Aktas da eslik etti. Denetim noktasinda durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcularin yeni yilini kutlayan Vali Gül, tatli ikraminda da bulundu.

“Su an itibariyla aksama yok”

Denetim noktasinda açiklamalarda bulunan Vali Gül, "Yilbasi için 7/24 güvenlik kuvvetlerimiz; Emniyet Teskilati, Jandarma, Sahil Güvenlik görevinin basinda. Köprünün üzerinde,Emniyet Müdürlügümüzün görev yapan birimlerini ziyarete geldik. Onlarin da yeni yillarini tebrik etmek için geldik. Emeklerinden dolayi hepsine tesekkür ediyorum. Istanbul’da özellikle yilbasinda yogunluk daha da artiyor. Yogunlugun fazla oldugu bölgelerde vatandaslarimizin trafik, asayis gibi konularda sikinti yasamamalari için arkadaslarimiz bütün tedbirleri aldilar. Su an itibariyla aksayan bir yön yok. Allah kazasiz belasiz yeni yila girmeyi ve 2024’te görev yapmayi nasip etsin" dedi.

Kaynak: İHA